program


Rundvisning på Kaj Munks Præstegård (Tysk)

Rundvisning på Kaj Munks Præstegård (Tysk)

Kaj Munk var præst i Vedersø i årene 1924 - 1944, og præstegården dannede rammen om hans mest virksomme år.

DatoFor dansksproget tur klik herVoksne: 50 kr. Børn under 18 år gratis. Kaj Munk var præst i Vedersø i årene 1924 - 1944, og præstegården dannede rammen om hans mest virksomme år. Det var her, Kaj Munks pen fyldte papiret med ord i skuespil, digte, breve, prædikener og artikler. Og det var her, han blev hentet af sine tyske bødler den 4. januar 1944. Ordet er både i bogstaveligt og i overført betydning kernen i mødet med digterpræsten. Derfor fylder Kaj Munk-citater også mange af præstegårdens vægge. I dag fremstår præstegården, som da Kaj Munk boede i den. Præstegården er indrettet som museum med skiftende udstillinger og genstande.Rundvisning på tysk og engelsk onsdage i juli og august kl. 13.Rungvinsinger på dansk i juli og august hver tirsdag og torsdag kl. 13

AKTIVITETSKALENDER


På Bork Vikingehavn kan du opleve den LEVENDE HISTORIE hver dag! Måske møder…

Kaj Munk var præst i Vedersø i årene 1924 - 1944, og præstegården…

Hver tirsdag og torsdag i juli og august kan du komme med på…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: