program


Lysfest med Luciaoptog

Lysfest med Luciaoptog

Har du oplevet lysene ved Bundsbæk Mølle? Har du set hvordan den gamle mølle lyser og stråler i decembermørket? Nu kan I opleve julelysene når vi holder Lysfest med Luciaoptog den 13. december

Lysfest ved Bundsbæk Mølle

Har du oplevet lysene ved Bundsbæk Mølle? Har du set hvordan den gamle mølle lyser og stråler i decembermørket? Nu kan I opleve julelysene når vi holder Lysfest med Luciaoptog den 13. december.

Denne aften vil julelysene skinne om kap med julestjernerne på himlen. Der vil være julelys og julestemning overalt. Børn og voksne vil få mulighed for at skrive juleønsker, inden vi sammen laver et lyshav af juleønsker.
Elever fra Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern vil gå et anderledes Luciaoptog; hvor lyset også vil komme til at spille en central rolle.
Der vil være åbent på Bundsbæk Mølle og mulighed for at gå på opdagelse i juleboderne. Dejbjerg Jernalder er ikke åben denne dag.

Lysfesten er en del af Jul på Bundsbæk Mølle.

Der tages forbehold for ændringer.

Lysets fest
Julen har altid været forbundet med lyset. Helt tilbage til jernalderen og vikingetiden, hvor man fejrede at dagene nu var vendt og lyset var på vej tilbage. Til 1800-tallet, hvor julelysene fandt deres plads på juletræet og til i dag, hvor både træer ude og inde bliver dekoreret med lys i de mørke måneder.
Til dette års Jul på Bundsbæk Mølle vil lyset være i fokus. Fra de mange julelys der hænger omkring den gamle vandmølle, til de lys børnene selv vil kunne lave på Nisseversitetet.
I den første weekend, den 7. og 8. december, afsluttes Jul på Bundsbæk Mølle med et ildshow, når Ildknægten kommer på besøg.

Jul på Bundsbæk Mølle
Bundsbæk Mølle er en idyllisk vandmølle fra midten af 1600-tallet der år efter år i december forvandles til et eventyrligt julelandskab, smukt dekoreret med julelys og granguirlander når der er Jul på Bundsbæk Mølle.
Her kan store som små gå opdagelse i den gamle købmandshandel og i laden på møllen, hvor der er spækket med smagsprøver på lækre juledelikatesser. Ungerne kan tage på Det Grønne Skovnisseversitet og De Grønne Skovnisser.

Praktiske oplysninger
Lysfest med Luciaoptog: Den 13. december kl. 17.00-19.30, Luciaoptog kl. 18.00
Jul på Bundsbæk Mølle: Den 7. og 8. december kl. 10.00-16.30, og 14. og 15. december kl. 10.00-16.30
Sted: Bundsbæk Mølle, Bundsbækvej 27, 6900 Skjern
Entré: Voksne 75 kr., børn og unge 6-14 år 35 kr., børn under 6 år kommer gratis ind.
Fri entré med et årskort - købes ved entréen og giver gratis entré i 1 år

AKTIVITETSKALENDER


For kun 175 kr. får du adgang til alle museets besøgssteder…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: