program


Lokes aften

Lokes aften

Når mørket falder på fredag den 18. oktober 2019 inviteres I til Lokes aften på Bork Vikingehavn - en aften hvor de gamle guder og jætter kommer helt tæt på og mystik, uhygge og hygge er i højsæde.

Voksne: 125 DKK. Børn under 18 år gratis.  

Når mørket falder på fredag den 18. oktober 2019 inviteres I til Lokes aften på Bork Vikingehavn - en aften hvor de gamle guder og jætter kommer helt tæt på og mystik, uhygge og hygge er i højsæde.

Et sted mellem aser og jætter findes den mystiske Loke. I den nordiske mytologi står han, ofte i forklædning, bag flere af de helt store skandaler, inden han til sidst står bag den største af dem alle, nemlig Ragnarok!

Fortællinger om de gamle guder
Lokes aften er en aften i mørket, ilden og hyggens tegn. I alle husene er der vikinger, som både viser håndværk og er klar på en god snak om, hvad det vil sige, at være viking, når den elektriske pære ikke lige er sådan til at tænde, og mørket og dets væsener trænger sig på udefra.

Bork Vikingehavn er i uge 42 fuldt beboet af frivillige vikinger, og de og museets ansatte byder indenfor til bål, fortællinger, våbendemonstration, smedning og bronzestøbning. I løbet af aftenen vil der være rundvisninger, programsatte aktiviteter og aftenen afsluttes med affyring af ildpile.

Program:
Kl. 19.30 - Dansk rundvisning (start i butikken)
Kl. 20.15 - Bronzestøbning i Hedebyhuset
Kl. 20.30 - Tysk rundvisning (start butikken)
Kl. 20.30 - Våben i vikingetiden - foredrag på dansk/tysk / i Hallen
Kl. 21.15 - Bronzestøbning i Hedebyhuset
Kl. 21.45 - Der skydes med ildpile ved kirken
Kl. 22 - Museet lukker

Spis aftensmad i vikingetiden
Café Kølsvinet er åben fra kl. 19 - 21.30. Her kan man få stillet sulten og tørsten, og måske få lidt varme og lys, hvis mørket føles lidt for tæt.

AKTIVITETSKALENDER


Mød vikingerne i levende live!

Det kan være bådsmanden, der arbejder…

Oplev mere end 70 luftfartøjer. Fra de mere eksperimenterende modeller skabt i begyndelsen…

På Ringkøbing Museum dykker vi ned i historien om ”Houvigfæstningen” med det tyske…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: