program


Klitfogeden fortæller

Klitfogeden fortæller

Tag med på en gåtur i klitterne på Holmsland Klit

Tag med på en gåtur i klitterne på Holmsland Klit, som giver indtryk af at være et utæmmet landskab, men der arbejdes konstant på at beplante og vedligeholde klitlandskabet, så området ikke forsvinder i den næste storm.

Mens vi går rundt i klitterne på Holmsland fortæller klitfoged Hanne Kvist Jensen om arbejdet med at beplante og vedligeholde det barske klitlandskab. På turen får du et godt indblik i naturens kræfter og den kamp menneskene på Holmsland Klit altid har kæmpet, for at holde på de klitter, der skal skærme mod havet.

Strandfogeden afholder redningsøvelser hver onsdag

Før Abelines Gaard blev Abelines Gaard, før Abelines overhovedet var flyttet ind på gården, var den gamle klitgård en strandfogedgård og Abelines svigerfar var strandfoged. Det var strandfogedens job at sørge for at føre opsyn med - og foretage indberetning om strandinger og bjergninger på hans del af stranden. Og det var ved strandfogedgården der fire gange om året blev afholdt redningsøvelser, så redningslauget var klart, når de uundgåelige strandinger fandt sted.
Hver onsdag kl. 13.00 og 14.00 kan hele familien, på egen krop, opleve hvordan en redningsaktion foregik ved Abelines Gaard.

 

Praktisk information

Dato: Den 11., 18, og 25 oktober kl. 12-14
Sted: Sdr. Klitvej 87, Haurvig, 6960 Hvide Sande
Pris: 95 kr. pr. person

AKTIVITETSKALENDER


Oplevelser i JyllandsAkvariet

I JyllandsAkvariet kan du komme HELT TÆT på…

Mød vikingerne i levende live!

Det kan være bådsmanden, der arbejder…

For kun 175 kr. får du adgang til alle museets besøgssteder…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: