program


Jul på Bundsbæk Mølle - mød Pyrus kl. 14
2

Jul på Bundsbæk Mølle - mød Pyrus kl. 14

Igen i år byder vi indenfor til det hyggeligste julemarked de to første weekender i december. Der er Jul på Bundsbæk Mølle den 7. og. 8. og 14. og 15. december 2019.
Pyrus selv kommer på besøg den 14.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 14. December 2019 16:30

Se “Alletiders Ju(l)bilæumsudstilling” og mød Pyrus den 14. december

I anledningen af, at det i år er 25 år siden "Alletiders Jul" første gang blev sendt på TV2, inviterer Ringkøbing-Skjern Museum indenfor til "Alletiders Ju(l)bilæumsudstilling", når der er Jul på Bundsbæk Mølle den 7.-8. og 14.-15. december.
Pyrus selv kommer på besøg den 14. december kl. 14.00

Mød hele Danmarks drillenisse den 14. december kl. 14.00
“Vi vil ha’ gang i den, sang i den, mere ramasjang og tju-bang i den!” Og det får vi! Lørdag den 14. december kl. 14.00 kommer hele Danmarks drillenisse nemlig til Jul på Bundsbæk Mølle. - Husk at komme i god tid!

25-års ju(l)bilæum
Pyrus, Rigsarkivet, Bertramsen, "Liberium, libarium, mysterium, akvarium", Freja, Christian IV, Nissebo, Gyldengrød, "Cool jul", Frk. Brahe, Kandis - og alt det andet, der gør "Alletiders"-universet alletiders!
I år er det 25 år siden vi første gang mødte Pyrus, det er første gang vi hørte "Cool jul", første gang vi rejste med ind i historien og første gang vi havde en "Alletiders Jul" - og det skal selvfølgelig fejres! Det gør vi til "Jul på Bundsbæk Mølle", når vi inviterer indenfor til "Alletiders Ju(l)bilæumsudstilling"!

Fra "Alletiders Jul" til "Alletiders Eventyr"
Glæd jer til at træde ind i "Alletiders"-universet, hvor I kan opleve rekvisitter og kostumer fra de 4 julekalender: "Alletiders Jul", "Alletiders Nisse", "Alletiders Julemand" og "Alletideres Eventyr". Her vil I selv kunne tage med på en "Alletiders" rejse, fra Frejas kostumer fra den første julekalender til Pyrus' 3D briller fra den sidste.

Jul på Bundsbæk Mølle
Bundsbæk Mølle er en idyllisk vandmølle fra midten af 1600-tallet der år efter år i december forvandles til et eventyrligt julelandskab, smukt dekoreret med julelys og granguirlander når der er Jul på Bundsbæk Mølle. Her kan store som små gå opdagelse i den gamle købmandshandel og i laden på møllen, hvor der er spækket med smagsprøver på lækre juledelikatesser. Ungerne kan tage på Det Grønne Skovnisseversitet og møde De Grønne Skovnisser.

Praktiske oplysninger
Dato: 7. og 8. december og 14. og 15. december kl. 10.00-16.30
Pyrus: Den 14. december kl. 14.00
Sted: Bundsbæk Mølle, Bundsbækvej 27, 6900 Skjern
Entré: Voksne 75 kr., børn og unge 6-14 år 35 kr., børn under 6 år kommer gratis ind.
Fri entré med et årskort - købes ved entréen og giver gratis entré i 1 år

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.