program


Introduktion til Kaj Munks Præstegård
2

Introduktion til Kaj Munks Præstegård

Hver torsdag kl. 13 kan I få en introduktion til Kaj Munk og Kaj Munks Præstegård. Introduktionen afholdes i foredragssalen og er gratis når entréen er betalt.

Billetten er inklusiv entréHver torsdag kl. 13 kan I få en introduktion til Kaj Munk og Kaj Munks Præstegård. Introduktionen afholdes i foredragssalen og er gratis når entréen er betalt.

Som nyuddannet præst flyttede den unge Kaj Munk ind i præstegården i Vedersø. Det skulle også blive i Vedersø han skrev de fleste af sine værker - ligesom det var på præstegården tyskerne hentede ham, den aften i januar 1944. I løbet af denne introduktion bliver du ikke bare klogere på Kaj Munk, men også på hans virke og hans hjem.

Introduktionen klæder dig som gæst godt på til at opleve Kaj Munks Præstegård på egen hånd. I de gamle stuer på præstegården er der god plads til at se og opleve Kaj Munks hjem. Det er også oplagt at gå en tur ud i parken ved præstegården, hvor de blå anemoner Kaj Munk selv bragte til Vedersø står.

Ringkøbing-Skjern Museum følger myndighedernes retningslinjer og tager selvfølgelig de nødvendige forholdsregler for at forhindre smittespredning.

Praktisk info
Dato: Alle torsdage kl. 13.00
Sted: Kaj Munks Præstegård, Vesterhavsvej 7a, 6990 Ulfborg
Pris: Billetten er inkl. entré
Entré: Entré 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne

AKTIVITETSKALENDER


Oplevelser i JyllandsAkvariet

I JyllandsAkvariet kan du komme HELT TÆT på…

For kun 175 kr. får du adgang til alle museets besøgssteder…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: