program


Introduktion til Abelines Gaard

Introduktion til Abelines Gaard

Kom med på en introduktion til Abelines Gaard, hvor du kan høre om gården, om livet på Holmsland Klit i slutningen af 1800-tallet og om hvordan strandinger bragte velstand til strandfogeden.

Voksne: 50 kr.  Børn u. 18 år gratis. 

Introduktion til Abelines Gaard

Hvis din billet gælder til en onsdag kan du også deltage i redningsøvelsen kl. 13.00.

Hver søndag og onsdag kan du komme med på en introduktion til Abelines Gaard, hvor du kan høre om gården, om livet på Holmsland Klit i slutningen af 1800-tallet og om hvordan strandinger bragte velstand til strandfogeden.

Abelines Gaard er fortællingen om en strandfogedgård der er blevet et museum, det er fortællingen om de store strandinger, om Jernkysten, om nabopigen Abeline der i kom 1890 til gården, som nygift svigerdatter og om hvordan hun klarede sig på gården, der blev hendes hjem indtil hendes død i 1957. 

Abelines Gaard gemmer på utallige fortællinger, som ikke alle giver sig selv, på denne introduktion kan du få hjælp til at spotte de store historier i de små detaljer og bliv klædt på til at gå på opdagelse selv. For Abelines Gaard er fyldt med historier - om strandinger, turisme, om fiskerne og sejlerne og om Abeline selv. Hør også om de forskellige udstillinger: "Fortidens ansigter", udstillingen om Klitgårdenes historie og "Abelines Gaard - en vestjysk strandfogedgård".

Praktisk 

Dato: Hver søndag og onsdag i 2019 kl. 11.30 på dansk og 12.00 på engelsk

AKTIVITETSKALENDER


For kun 175 kr. får du adgang til alle museets besøgssteder…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: