program


Entré Ringkøbing Museum

Entré Ringkøbing Museum

På Ringkøbing Museum dykker vi ned i historien om ”Houvigfæstningen” med det tyske bunkeranlæg ”Kryle” og Luftwaffes radarstation ”Ringelnatter” nord for Søndervig.  Læs mere

På museet dykker vi ned i historien om ”Houvigfæstningen” med det tyske bunkeranlæg ”Kryle” og Luftwaffes radarstation ”Ringelnatter” nord for Søndervig. Få historien om de 19 allierede fly, der styrtede ned omkring Ringkøbing Fjord. Efter krigen blev bunkerne på stranden rømmet - undtagen én, som sandede til. Den stod uberørt, som en tidslomme, indtil en storm fritlagde den i 2008. På museet er bunkeren og dens interiør rekonstrueret, så I kan gå ind i den. For at få den fulde oplevelse anbefaler vi at tage med på museets bunkertur.

Ringkøbings historie

I en udstilling på det gamle Dommerkontor tager de flotte gamle huse, heste-vognene og den gøende hund på Jesper Malers billeder dig med tilbage til 1800-tallet og til Vestjyllands lille hovedstad. Gør oplevelsen komplet og tage med på en museets byvandring.

Åbningstider Ringkøbing Museum 2020

På grund af Coronavirus sker der løbende ændringer
følg med her

30. maj - 5.-6. juni
Fredag og lørdag kl. 11-16
Entré 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne

8.-28. juni
Fredag og lørdag kl. 11-16
Entré 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne

29. juni - december
Mandag-lørdag kl. 11-16
Søndage samt d. 24.-27. & 31. dec.: lukket
Entré 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne

Særarrangement
7. oktober kl. 18.30-21.00 - Nat på museet
Entré børn og voksne kr. 50,-

Ringkøbing Museum er en del af Ringkøbing-Skjern Museum. Læs mere om Ringkøbing Museum og Ringkøbing-Skjern Museum på www.levendehistorie.dk.  

AKTIVITETSKALENDER


Oplev det unikke og vilde vestjyske landskab - og den flotteste udsigt

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: