program


Entré Ringkøbing Museum

Entré Ringkøbing Museum

På Ringkøbing Museum dykker vi ned i historien om ”Houvigfæstningen” med det tyske bunkeranlæg ”Kryle” og Luftwaffes radarstation ”Ringelnatter” nord for Søndervig.  Læs mere

DatoMandag - fredag kl. 11-17. Lørdag kl. 10-14. Voksne: 50 kr. Børn u. 18 år gratis. 

På museet dykker vi ned i historien om ”Houvigfæstningen” med det tyske bunkeranlæg ”Kryle” og Luftwaffes radarstation ”Ringelnatter” nord for Søndervig. Få historien om de 19 allierede fly, der styrtede ned omkring Ringkøbing Fjord. Efter krigen blev bunkerne på stranden rømmet - undtagen én, som sandede til. Den stod uberørt, som en tidslomme, indtil en storm fritlagde den i 2008. På museet er bunkeren og dens interiør rekonstrueret, så I kan gå ind i den. For at få den fulde oplevelse anbefaler vi at tage med på museets bunkertur.

Ringkøbings historie

I en udstilling på det gamle Dommerkontor tager de flotte gamle huse, heste-vognene og den gøende hund på Jesper Malers billeder dig med tilbage til 1800-tallet og til Vestjyllands lille hovedstad. Gør oplevelsen komplet og tage med på en museets byvandring.

Introduktion til udstillingerne i juli og august hver tirsdag og torsdag kl 12.30.

Ringkøbing Museum er en del af Ringkøbing-Skjern Museum. Læs mere om Ringkøbing Museum og Ringkøbing-Skjern Museum på www.levendehistorie.dk.  

AKTIVITETSKALENDER


Ved Holmsland Klit rager Lyngvig Fyr op midt i klitlandskabet. Bestiger I de…

Har du oplevet lysene ved Bundsbæk Mølle? Har du set hvordan den gamle…

Kom med på bunkertur og bliv endnu klogere på de mange bunkere der…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: