program


Entré Fahl Kro
2

Entré Fahl Kro

Kroen er i dag et museum, og du kan sætte dig i de gamle krostuer og spise eller gå på opdagelse i kroens udstilling "Himmelflugt - med dronerne over Vestjylland" - om de mange spændende arkæologiske fund der gjort i denne del af Danmark, og om hvordan dronerne bruges i arkæologien.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Fredag, 31. December 2021

APRIL - OKTOBER

Alle dage juli - august kl. 11-17. Voksne: 50 kr. Børn u. 18 år gratis. 

Gratis adgang med billet fra fra Bork Vikingehavn.

Velkommen til Fahl Kro

Bønderne i Vestjylland havde brug for vinterhø til dyrene. Retten til at bjærge hø på Tipperne og Værnengene fik man ved de årlige Tipperauktioner, hvor folk kom fra nær og fjern. Auktionerne var en folkefest, og mange havde både brug for mad og husly. Derfor blev Fahl Kro bygget i 1856.

Kroen er i dag et museum, og du kan sætte dig i de gamle krostuer og spise eller gå på opdagelse i kroens udstilling "Himmelflugt - med dronerne over Vestjylland" - om de mange spændende arkæologiske fund der gjort i denne del af Danmark, og om hvordan dronerne bruges i arkæologien. 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.