program


Entré Abelines Gaard

Entré Abelines Gaard

Hvis vægge kunne tale.... tag hele familien med til den gamle strandfogedgår op oplevet livet, som det var på Holmsland Klit for 100 år siden.

Hvis vægge kunne tale, ville strandfogedgården fortælle om strandingerne ved kysten og forliste søfolk. Om en ung Abeline, der som nygift flyttede ind, men som måtte passe gården alene med sine fem børn, da hun tidligt blev enke. Historier om telefoncentralen og de moderne badegæster, fra da Holmsland Klit blev en turistdestination. 

Det’ for børn

Vær barn som for 100 år siden. Gå på stylter, prøv gamle spil og lege, tag på skattejagt rundt i de gamle gemmer, og hils på gårdens høns. 

Redningsøvelse hver onsdag kl. 13 - Hjælp strandfogden med at redde dig og din familie i land. Sæt jer i redningsstolen og svæv i sikkerhed. Gratis når entreen er betalt.

Ta’ på tidsrejse hver mandag kl. 14 i juli & august - Rejs 100 år tilbage i tiden og hjælp Abeline med at fodre høns, vaske tøj, hente vand fra pumpen mm. Gratis når entreen er betalt.

Butik & Café

Nyd kaffen i Abelines gamle stuer, der emmer af nostalgi. I museumsbutikken er sortimentet inspireret af livet på Abelines tid.  Der er kagebuffet hver onsdag i juli & august

Åbningstider Abelines Gaard 2020

På grund af Coronavirus sker der løbende ændringer
følg med her

8.-28. juni
Torsdage-søndage kl. 11-16
Entré 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne

29. juni samt juli - august
Alle dage kl. 11-17
Kaffestuen er åben alle dage kl. 13-16.30 - Der kan købes kaffe/kage/entrébillet til kr. 75,-
Entré 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne

September - oktober
Tirsdag-søndag kl. 11-16
Kaffestuen er åbent onsdage kl. 13-16 - Der kan købes kaffe/kage/entrébillet til kr. 75,-
Entré 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne

Abelines Gaard er en del af Ringkøbing-Skjern Museum. Læs mere om Abelines Gaard og Ringkøbing-Skjern Museum på www.levendehistorie.dk.

AKTIVITETSKALENDER


For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: