program


Det Glade Fiskekøkken

Det Glade Fiskekøkken

AFLYST
Det Glade Fiskekøkken lærer dig at lave dine egne sild.
Den 5. april, den 8. maj og den 31. maj 2020 - alle dage kl. 11.00-13.00.

AFLYST

 

Det Glade Fiskekøkken lærer dig at lave dine egne sild

Der er ikke noget som de gode danske sild. Altså dem man kan fiske ude i havet. Silden er en del af den danske kultur på niveau med kartofler, Den Lille Havfrue og begrebet hygge.

Silden - eller den atlantiske sild som landes i Hvide Sande - er en overfladefisk. Den lever i store stimer, hvor der kan være op til en million individer. Silden findes på begge sider af det nordlige Atlanterhav.

Silden kan tilberedes på et utal af forskellige måder. Rigtigt mange lokale fiskere laver selv deres "marinerede sild", der har en helt fantastisk frisk konsistens og et friskt bid.

Lav dine egne sild
I Det Glade Fiskekøkken kan du lære at tilberede sild på tre forskellige måder. Der bliver tale om en version af en syltet sild, en røget sild og en grillet sild. Tilpasset sæsonens muligheder.

Tre lokale garvede mænd vil lære dig alt om, hvordan du selv kan lave sild derhjemme.

Kurset afsluttes med, at man selvfølgeligt nyder de sild, man har lavet med en enkelt øl/vand og snaps, som det sig hør og bør til en rigtig sild.

Kurset tager kun to timer og afvikles den 5. april, den 8. maj og den 31. maj 2020 - alle dage kl. 11.00-13.00 på Hvide Sande Sportsfiskercenter.

AKTIVITETSKALENDER


For kun 175 kr. får du adgang til alle museets besøgssteder…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: