program


Byvandringer i Ringkøbing (Tysk)
5

Byvandringer i Ringkøbing (Tysk)

Byvandring i Ringkøbing hver mandag i juli og august + 6. april og 12. oktober kl. 10.00.
Bemærk: på tysk.

Børnebyvandring i efterårsferien

Onsdag i skolernes efterårsferie kan I tage med Ringkøbing-Skjern Museum på børnebyvandring i Ringkøbing. Byvandringen er for hele familien og med en efterårsbillet fra Ringkøbing Handelsforening kan du tage mor eller far gratis med.
Børnebyvandringen kan også opleves på tysk mandag den 12. oktober.

Denne byvandring foregår i børnehøjde, hvor guiden fortæller om Ringkøbing i 1700- og 1800-tallet, og blandt andet også fortæller lidt om hvordan det var at være barn i byen i gamle dage.
Og mens I går rundt blandt de flotte huse, i de snoede stræder og ned ad de gamle gader, er det næsten som om I går tilbage i tiden! Faktisk er det som om historien bliver levende, mens I bliver taget med på en levende og spændende historisk tur.

På skattejagt i Ringkøbing
Byvandringen starter på Torvet i Ringkøbing og går gennem byens gader. Turen slutter med besøg på "Dommerkontoret" i udstillingen “Vestjyllands lille hovedstad” - hvor man kan se malerier og genstande fra tidsperioden.
Faktisk er det næsten som en skattejagt at besøge udstillingen. For hvor mange af de huse I lige har set - kan I nu finde på de store malerier?

Hele byvandringen foregår ude, og selvom de gamle gader og slipper i Ringkøbing kan være snævre, er der god plads til at opleve de spændende historier.

Brug efterårsbilletten og tag mor eller far med
Denne efterårsferie kan I bruge efterårsbilletten fra Ringkøbing Handelsforeningen til at tage mor eller far gratis med på byvandringen - børn i følge med en voksen kommer gratis med.
For at bruge efterårsbilletten skal I bestille billetter online - husk også at bestille billetter til børnene. Efterårsbilletten skal fremvises på dagen.
Ét barn kan tage én voksen med på byvandring. Bemærk, der er et begrænset antal pladser.

Grundet den nuværende situation tages der forbehold for ændringer.

Praktisk information
Dansk: Den 14. oktober kl. 10.00.
Tysk: Den 12. oktober kl. 10.00
Mødested: Ved brønden på Ringkøbing Torv.
Pris: 100 kr. inkl. entré til byudstillingen på Dommerkontoret. Børn (0-14 år) gratis
Ønskes adgang til Ringkøbing Museum betales normal entré. Børn u. 18 år gratis entré i følge m. voksne.
Med Ringkøbing Handelsforenings efterårsbillet kan 1 barn tage 1 voksen med gratis. Billetterne skal bookes online - efterårsbilletten fremvises på dagen
Bemærk, der er et begrænset antal pladser.

AKTIVITETSKALENDER


Mød vikingerne i levende live!

Det kan være bådsmanden, der arbejder…

Heldagsvandretur med guide - med lækker frokost og sødt undervejs

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: