program


Entré Bork Vikingehavn gl

Entré Bork Vikingehavn gl

På Bork Vikingehavn kan du opleve den LEVENDE HISTORIE hver dag! Måske møder du bådsmanden, der arbejder på skibene, husfruen der laver mad i langhuset eller trællen, der slæber brænde for sin herre - og I bliver sikkert sat til at hjælpe! Lad børnene rejse tilbage i tiden, når de prøver de mange vikingeaktiviteter.

Mød vikingerne i levende live!
Hver dag, hele dagen og i hele sæsonen har du mulighed for at møde vikingerne på Bork Vikingehavn!
Hver dag sker der noget nyt, og hver dag bliver der løbende, hele dagen, lavet fortællinger på et nyt sted, så du kan høre spændende historier om livet i vikingetiden på både dansk, tysk og engelsk. 

Se også den nye udstilling om vikingernes handel og håndværk, og oplev den daglige fortælling om livet i vikingtiden. Gå også rundt mellem husene med de flotte autentiske detaljer og fornem stemningen som for 1000 år siden.

Vikingerne vil være i gang med deres dagligdag og optaget af deres håndværk - men de viser selvfølgelig hellere end gerne frem og fortæller dagen igennem om livet i vikingetiden. Det kan være du møder smeden i smedjen, bådsmanden ved skibene, mølleren eller hans frue ved møllen, husfruen i langhuset, en træl der slæber brænde for sin herre, eller en af de mange andre spændende vikinger der bor på Bork Vikingehavn.

Det’ for børn 
Lad børnene lege i vikingetiden! De kan tage på runejagt, prøve kræfter på vikingelegepladsen, male flotte vikingetegninger og hele familienkan prøve vikingetøj. I juli og august kan børnene også prøve tinstøbning, fladbrødsbagning, bueskydning mv. Nogle aktiviteter er gratis, andre koster et mindre beløb.Bork Vikingehavn er en del af Ringkøbing-Skjern Museum. Læs mere om Bork Vikingehavn og Ringkøbing-Skjern Museum på www.levendehistorie.dk.

 

Åbningstider Bork Vikingehavn 2020

April-maj
Alle dage kl. 11-16
Café Kølsvinet kl. 11.30-15.30

Juni
Alle dage kl. 11-16
Café Kølsvinet kl. 11.30-15.30

Juli-august
Alle dage kl. 10.30-17
Café Kølsvinet kl. 11.30-16.30

September-oktober
Alle dage kl. 11-16
Café Kølsvinet kl. 11.30-15.30

AKTIVITETSKALENDER


Mød vikingerne i levende live!

Det kan være bådsmanden, der arbejder…

For kun 175 kr. får du adgang til alle museets besøgssteder…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: